Bijstand van Pietersma & Spoelstra voor de agrarische sector

Voor u als agrariër zijn er tal van wetten en regels waar u rekening mee moet houden. U wilt bijvoorbeeld meer dieren gaan houden in de nabijheid van een natuurgebied. Dan moet uw bedrijf voldoen aan de Wet Natuurbescherming (WNb). De Wet fosfaatrechten melkvee heeft veel invloed op de bedrijfsvoering van melkveehouders. Pietersma & Spoelstra Ruimtelijke Ordening en Milieuadviseurs in Drogeham adviseert u over deze regelingen. Indien gewenst staan we u juridisch bij.

Pietersma & Spoelstra regelt uw Wet natuurbeschermingsvergunning

Dan heeft u een vergunning op grond van de Wet natuurbescherming van uw provincie nodig. Een expert van Pietersma & Spoelstra berekent voor u of uw bedrijf invloed op één of meerdere natuurgebieden heeft. Als dit inderdaad het geval is, kunnen wij voor u de aanvraag voor een vergunning in het kader van de Wet natuurbescherming verzorgen. 

We helpen u ook graag met de aanvraag van een omgevingsvergunning als u verbouwplannen heeft voor uw agrarisch bedrijf. Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Bel of mail ons

Wet fosfaatrechten 1 januari 2018

Als melkveehouder mag u alleen nog vee houden als u daarvoor fosfaatrechten heeft. Die worden gebaseerd op het aantal stuks melkvee dat u op 2 juli 2015 hield. Maar ook het gemiddeld aantal stuks melkvee in 2015, de melkproductie in 2015 en uw fosfaatruimte spelen een rol.

Vraag advies aan

Pietersma & Spoelstra Ruimtelijke Ordening en Milieuadviseurs
De Sannen 28
9289 HK Drogeham 


LET OP : Postbus vervalt per 1 februari 2020

Postbus 31
9289 ZH Drogeham


KvK

1089736

Telefoon 
0512 36 99 00

Fax

0512 36 99 01

E-mail 
info@psrom.nl


Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.